Какво е личен бранд и защо е важно да го изграждаме и поддържаме

Какво е личен бранд и защо е важно да го изграждаме и поддържаме

Какво е личен бранд и защо е важно да го изграждаме и поддържаме

Всеки от нас, по един или друг начин, непрекъснато получава рекламни съобщения за всевъзможни продукти и услуги - от такива за прах за пране до екскурзии в чужбина. В необятния поток от информация не винаги си даваме сметка, че освен продуктовите брандове съществува и понятието личен бранд. И че всеки един от нас, съзнателно или не, излъчва и има свое послание, както и че този личен бранд има нужда от изграждане и поддържане. Разбира се, за да го направим и да бъдем полезни на самите себе си, е необходимо да изясним личната си мисия, да осъзнаваме необходимостта от наличието на личен бранд и от непрекъснатото му развитие.

Всички тези теми ще бъдат в основата на обучението „Управление на личния бранд”, организирано от Съвета на жените в бизнеса в България.

Негов лектор ще бъде Виктория Блажева - първи вицепрезидент и директор „Връзки с обществеността и комуникации“ в УниКредит Булбанк. Тя е професионалист с дългогодишен опит в областта на стратегическите комуникации, корпоративната култура, онлайн комуникациите, управление на бранд, CSR, вътрешни комуникации и др. Виктория Блажева е завършила професионалната програма "Предприемачество и иновации" на Stanford University, Stanford Graduate School of Business. Алумни е на Harvard University, John F. Kennedy School of Government, Executive Education, програма „Стратегически модели за управление на неправителствени организации“. Има степен бакалавър (с почести) от Open University Business School, диплома от програмата на London School of PR и др.

Съдържанието на обучението и квалификацията на лектора са предпоставка за интересно обучение, което би било полезно за всеки професионалист, категорично убеден във факта, че ученето през целия живот е най-важната предпоставка за развитие и успех.

Обучението„Управление на личния бранд” ще се проведе на 28.04.2016 г., четвъртък, в София. Повече информация за него и начинът на записване ще откриете на  www.womeninbusiness.bg, в секция Проекти/Обучения.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ